Салат з соковитою буряків з прибалтійським сиром і маринованими огірками чудово підійде для святкового меню.
Інгредієнти:
– оливковий майонез (38 мл);
– мариновані огірки (дві штуки);
– запечена буряк велика (одна штука);
– прибалтійський сир (64 м);
– рубаний зелений лук для оформлення (за смаком);
– ароматизована сіль харчова (за смаком).
Процес приготування:
Почистити запечену буряк, крупно натерти її, потім відправити в прозорий салатник, нарізати тоненькою соломкою мариновані огірки, відправити їх у цю ж посуд.
Крупно натерти сир, пересипати його в салатник, додати майонез, за смаком посолити, перемішати приготований буряковий салат, посипати його цибулею, потім відправити на чверть години в холодильну камеру.