Весняний салат

Весняний салат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Весняний салат

Цей приємний салат готується дуже швидко. Тут копчена зубатка поєднується зі свіжими яблуками і огірочками – тандем по-справжньому весняний і дуже апетитний.

Потрібно:

– півкіло рибного філе;
– п’ять яблук;
– три помідори;
– за два свіжих і солоних огірочка;
– жменька чорно смородини;
– цибулю зелений, гірчиця, оцет олія (беруть оливкова), цукор, перець з сіллю.

Приготування:

1. Ягоди промивають і просушують на серветках. Зубатку ріжуть кубиками. Помідори, яблука і обидва види огірків ріжуть тоненькими скибочками. Зелену цибулю шаткують досить дрібно.
2. Рибу змішують в зручній ємності з помідорами, огірками, яблуками, цибулею.
3. Гірчицю розтирають з цукром, вливають олію, додають за смаком столовий оцет, перчать і солять – вийшла заправка до салату.

Залишається салат заправити і оформити чорною смородиною. Виходить нереально смачно і красиво.