Салат з червонокачанної капусти з яблуком

Салат з червонокачанної капусти з яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з червонокачанної капусти з яблуком можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику не більше доби.

Інгредієнти

Для салату:
капуста краснокочаная – 1/3 вилка
кисле яблуко – 1 шт.
кунжутне насіння – пару щіпок
Для заправки:
тахін (кунжутна паста) – 1/4 чашки
вода – 1/4 чашки
кленовий сироп – 2 ч. л.
кунжутна олія – 1/2 ч. л.
морська сіль – 1/2 ч. л.
яблучний оцет – 1 столова ложка

Як приготувати Салат з червонокачанної капусти з яблуком