Бутерброди – деруни

Бутерброди – деруни – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска на швидку руку. Прості інгредієнти, швидко готується.

Покроковий рецепт

Картоплю миємо, чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо.

Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану цибулю.


Додаємо яйце, все добре перемішуємо.

Ложкою викладаємо картоплю зверху на скибочки батона.

Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії. Акуратно укладаємо наші бутерброди вниз картоплею. Смажимо до готовності близько 15-20 хвилин на помірному вогні.

Готові бутерброди викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Можна їсти як холодними, так і гарячими.