Отже, для рецепта знадобиться молодий кабачок. Очищаємо його від тонкої шкірки, нарізаємо на кільця товщиною 5 мл. Укладаємо кабачкову нарізку в миску, присипаємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо. Якщо кабачки дадуть сік, злити його.
Приготуємо відразу соус із майонезу і часнику. Досить просто змішати майонез з пропущеним через прес часником і перемішати. Часник можна також подрібнити за допомогою терки.
Основа наших овочевих бутербродів – скибочки хліба. Для естетичності готового страви пропонуємо вирізати з скибочок круглі заготовки з допомогою кулінарного кільця. За розміром – як кільця кабачків.
Кільця кабачків обсмажуємо в рослинному маслі. Складаємо їх зі сковороди на паперові серветки або рушники, щоб видалити надлишки масла.
Кабачки укладаємо на хлібні заготовки.
Зверху змащуємо їх часниковим соусом і присипаємо нарізкою зі свіжої зелені.
Приємного всім перекусу!