Ці бутерброди здивують вас своїм простим, але в той же час пікантним смаком.
Покроковий рецепт
Для приготування бутербродів потрібна відварений буряк. Її можна приготувати заздалегідь. Пропоную такий варіант: почистити буряк (краще відразу кілька штук), загорнути кожну в фольгу, поставити на деко, додати туди води і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2-3 години. Буряк так виходить дуже солодкою, соковитою і смачною. Ці заготовки можна буде використовувати на ваш розсуд у будь-який час, якщо готову буряк натерти і заморозити порційно.
Натираємо буряк, додаємо часник і рослинне масло. Перемішуємо.
Батон підсушуємо на сковороді.
Оселедець ріжемо на шматочки.
Зелень дрібно нарізаємо.
На батон викладаємо буряк, оселедець і прикрашаємо зеленню. Готове. Приємного апетиту.