Бутерброди з сиром і зернами граната

Бутерброди з сиром і зернами граната – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування страви вам знадобиться: Хліб – 100 грам; м’який сир – 50 грам; гранат – 1 штука; мед – за смаком; м’ята – пучок.

Інгредієнти

Скибочки багета – 4 шматочка
Сир рікотта – 3 ст. ложки
Свіжа м’ята, нарізана – кілька листочків
Зерна граната – жменя
Мед – за смаком

Як приготувати Бутерброди з сиром і зернами граната

Смачна і красива закуска – це вже половина успішно проведеного вечора. Представляємо ідеальний варіант, який можна подавати на шведський стіл.

Покроковий рецепт

1. Хліб нарізати порційно.

2. Гранат очистити і дістати зерна.

3. М’яту промити, обсушити, порубати дрібно.

4. Хліб відправити в духову шафу, приправте спеціями, трохи підсушитися (можна обсмажити на сковороді).

5. На остиглі тости намазати сир. Зверху викласти насіння граната і січену м’яту. Полити медом.