Бутерброди з яйцем і оселедцем

Бутерброди з яйцем і оселедцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти

Хліб – 100 гр
Філе оселедця – 100 гр
Яйце куряче – 2 штуки
Часник – 2 зубчики
Майонез – 1,5 ст. ложки
Зелень – за смаком

Як приготувати Бутерброди з яйцем і оселедцем

Бутерброди вже давно завоювали на святковому застіллі чільне місце. Примітний цей вид закусок своєю різноманітністю і легкістю в приготуванні. У нашому рецепті для готування бутербродів використовують курячі яйця, доповнені часниковою ноткою, і філе слабосоленої оселедця.

Покроковий рецепт

Заздалегідь відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх під холодною водою, очищаємо від шкаралупи. За допомогою великої терки яйця подрібнюємо.

Від лушпиння звільняємо пару часникових зубков. Часник пропускаємо через прес або натираємо.

До інгредієнтів додаємо майонез. Можна трохи присолити. Перемішуємо. Намазки для бутербродів готова.

Хлібним скибочкам надаємо бажану форму.

Змащуємо хліб яєчною масою.

Філе оселедця нарізаємо на шматочки. Укладаємо по 1-2 шматочки на хліб.

Прикрашаємо бутерброди з яйцем і оселедцем зеленню.

Приємного вам перекусу!