Бутербродних паста з тунцем (швидкий рибний паштет)

Бутербродних паста з тунцем (швидкий рибний паштет) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибний паштет (намазки на хліб) готується просто і супер швидко. Прекрасний перекус до сніданку.

Інгредієнти

тунця консервованого в маслі або томатному соусі – 140 г
вершкового масла – 50 г
майонезу – 1 ст. ложка
стебла селери – 3 стебла
сіль і перець – за смаком
Додатково на вибір: зубок часнику, рожевий перець або свіжа зелень – будь

Як приготувати Бутербродних паста з тунцем (швидкий рибний паштет)

Інгредієнти для пасти:
140 р. консервованого тунця в олії або томатному соусі,

55 г вершкового масла,

30 р. майонезу,

3 стебла селери,

сіль і перець за смаком.

Додатково на вибір: зубок часнику, рожевий перець або свіжа зелень.

Покроковий рецепт

Опис способу приготування рибної пасти:

Дістати з баночки консервований тунець і відправити його разом з майонезом, вершковим маслом, дрібно порізаною селерою і однією з добавок на вибір (часник, рожевий перець, свіжа зелень) в контейнер кухонного комбайна.

Перемолоти на низьких обертах до отримання приблизно однорідної маси.

При необхідності приправити гострим перцем, зеленню і морською сіллю.

Перекласти бутербродную пасту з тунця в пластиковий контейнер і поставити в холодильник приблизно на годину.

Подавати як доповнення до виробів.