Рибний паштет (намазки на хліб) готується просто і супер швидко. Прекрасний перекус до сніданку.
Інгредієнти
тунця консервованого в маслі або томатному соусі – 140 г | |
вершкового масла – 50 г | |
майонезу – 1 ст. ложка | |
стебла селери – 3 стебла | |
сіль і перець – за смаком | |
Додатково на вибір: зубок часнику, рожевий перець або свіжа зелень – будь |
Інгредієнти для пасти:
140 р. консервованого тунця в олії або томатному соусі,
55 г вершкового масла,
30 р. майонезу,
3 стебла селери,
сіль і перець за смаком.
Додатково на вибір: зубок часнику, рожевий перець або свіжа зелень.
Покроковий рецепт
Опис способу приготування рибної пасти:
Дістати з баночки консервований тунець і відправити його разом з майонезом, вершковим маслом, дрібно порізаною селерою і однією з добавок на вибір (часник, рожевий перець, свіжа зелень) в контейнер кухонного комбайна.
Перемолоти на низьких обертах до отримання приблизно однорідної маси.
При необхідності приправити гострим перцем, зеленню і морською сіллю.
Перекласти бутербродную пасту з тунця в пластиковий контейнер і поставити в холодильник приблизно на годину.
Подавати як доповнення до виробів.