Бутербродних паста з тунцем (швидкий рибний паштет)

Бутербродних паста з тунцем (швидкий рибний паштет) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Опис способу приготування рибної пасти:

Дістати з баночки консервований тунець і відправити його разом з майонезом, вершковим маслом, дрібно порізаною селерою і однією з добавок на вибір (часник, рожевий перець, свіжа зелень) в контейнер кухонного комбайна.

Перемолоти на низьких обертах до отримання приблизно однорідної маси.

При необхідності приправити гострим перцем, зеленню і морською сіллю.

Перекласти бутербродную пасту з тунця в пластиковий контейнер і поставити в холодильник приблизно на годину.

Подавати як доповнення до виробів.