Традиційне грузинське чахохбілі з свинини здатне здивувати навіть самого витонченого гурмана!
Інгредієнти
м’ясо – 500 гр. | |
помідори – 2 шт. | |
часник – 7-8 шт. | |
спеції – за смаком | |
гірчиця – 2 ч. л. |
М’ясо можна використовувати абсолютно будь-який. Також це може бути не вирізка, а, наприклад, крила курячі стегна і т. д.
Покроковий рецепт
Нарізаємо м’ясо кубиками, можна нарізати як середніми так і великими.
Бланшируем помідор, роблячи розрізи на “хвостиком”, і розрізаємо на невеликі півкола. В оригінальному рецепті чахохбілі є досить багато цибулі, АЛЕ тому, мій улюблений його не переносить, то обійдемося і без нього!
Обсмажуємо м’ясо на сухій сковороді до красивої скоринки, м’ясо буде виділяти сік,тому масло не варто використовувати. Після того,як м’ясо злегка приготується – додаємо спеції за смаком, у мене це сіль, коріандр, перець, хмелі -сунелі.
До смаженій м’ясу додаємо нарізані помідори, гірчицю і часник. Чим більше часнику,таєм смачніше! Він не буде відчуватися, але аромат буде неймовірно сильним! Накриваємо кришкою, зменшуємо газ і залишаємо на хвилин 15-20.
Гарнір для чахохбілі з свинини може бути абсолютно будь-яким, але краще всього підійдуть макарони, варений рис або картопля! Приємного апетиту!