Чахохбілі з свинини

Чахохбілі з свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо можна використовувати абсолютно будь-який. Також це може бути не вирізка, а, наприклад, крила курячі стегна і т. д.

Покроковий рецепт

Нарізаємо м’ясо кубиками, можна нарізати як середніми так і великими.

Бланшируем помідор, роблячи розрізи на “хвостиком”, і розрізаємо на невеликі півкола. В оригінальному рецепті чахохбілі є досить багато цибулі, АЛЕ тому, мій улюблений його не переносить, то обійдемося і без нього!

Обсмажуємо м’ясо на сухій сковороді до красивої скоринки, м’ясо буде виділяти сік,тому масло не варто використовувати. Після того,як м’ясо злегка приготується – додаємо спеції за смаком, у мене це сіль, коріандр, перець, хмелі -сунелі.

До смаженій м’ясу додаємо нарізані помідори, гірчицю і часник. Чим більше часнику,таєм смачніше! Він не буде відчуватися, але аромат буде неймовірно сильним! Накриваємо кришкою, зменшуємо газ і залишаємо на хвилин 15-20.

Гарнір для чахохбілі з свинини може бути абсолютно будь-яким, але краще всього підійдуть макарони, варений рис або картопля! Приємного апетиту!