Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту

Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту

Інгредієнти

Свинина – 1 кг
Вода – 150 мл
Рослинна олія – 30 мл
Бальзамічний оцет – 5 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний – 1 ч. л.
Розмарин – пару гілочок

Як приготувати Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту

Весна – пора, коли ми починаємо вибиратися на природу, як тільки пригріє сонечко. А що для нас головне на природі – звичайно ж, шашлик. У кожного є свій улюблений і фірмовий рецепт шашлику. У нас теж є. Але іноді хочеться спробувати щось новеньке. Ось і цього разу я все-таки вирішила спробувати новий рецепт

Покроковий рецепт

1. Свинину промити, нарізати великими шматками.

2. В каструлі або в мисці зробити маринад: змішати воду, рослинне масло і бальзамічний оцет. Посолити, додати розмарин і чорний перець.

3. Шматки свинини покласти в маринад. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на добу, а краще на двоє.

4. Посмажити на вогнищі або мангалі.

5. Можна подати з будь-яким фруктовим соусом. У мене з минулого приготування залишився соус з бузини. З них вийшло дуже смачно.