Чай чайний гриб

Чай чайний гриб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насолоджуйтеся багатим ароматом і вишуканим смаком чаю, який принесе вам чай “чайний гриб”, і я впевнена, що ви насолодитеся кожним ковтком і полюбите виключно хороший смак цього традиційного рецепту.

Ви можете використовувати додаткові смакові добавки для бутилювання : від 1 до 2 чашок нарізаних фруктів, від 2 до 3 чашок фруктового соку, від 1 до 2 столових ложок ароматизованого чаю (наприклад, гібіскуса або графа сірого), 1/4 склянки меду, від 2 до 4 столових ложок свіжих трав або спецій…

Гриб прослужить дуже довго, але він не вічний. Якщо гриб стає чорним, це ознака того, що він закінчує своє життя. Якщо у нього з’являється зелена або чорна цвіль, він заражається. В обох цих випадках викиньте гриб і купіть новий.
Щоб продовжити життя і зберегти здоров’я свого гриба, дотримуйтеся співвідношення цукру, чаю і води, зазначених у рецепті. Ви також повинні знімати нижній (найстаріший) шар кожні кілька партій.

Покроковий рецепт