Чай з липи і меліси і листя смородини

Чай з липи і меліси і листя смородини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як для заварки чаю можна з успіхом використовувати не тільки звичний нам чорний або зелений чай, сировиною для якого служить листок камелії китайської, але і більш звичні нам трави. Смачний і корисний напій можна приготувати із збору трави меліси, липи і листя чорної смородини. У порівнянні зі звичайним чаєм, трав’яні чаї мають більш м’який смак, вони легше п’ються й не збуджують нервову систему. Крім того вони містять масу цілющих властивостей, завдяки чому їх показано вживати тривалим курсом при багатьох хворобах. На здорових людей чай з меліси, смородини і липи надасть загальнозміцнюючу дію. Меліса і липа розслаблюють нервову систему, а лист чорної смородини надає чаю виражений смородиновий смак.

Покроковий рецепт