Чай з ромашки і мяти

Чай з ромашки і мяти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ромашкова-м’ятний чай – один з найбільш приємних напоїв з трав, які ростуть в нашому кліматі. Він володіє розслаблюючим і заспокійливим ефектом, а завдяки своєму м’якому смаку з вираженим відтінком м’яти, пити його – одне задоволення. Такий чай можна приготувати в заварнику і пити його протягом доби усією родиною, а можна заварювати порційно. Для рецепту я використовую аптечну траву ромашки, а м’яту заготовляю сама. Пропорції м’яти і ромашки в рецепті можна варіювати. Ті, кому подобається ментоловий смак, можуть покласти більше м’яти, а ті, хто його не люблять – більше ромашки. Пити такий чай можна практично постійно, роблячи лише невеликі перерви. Паузи між вживанням необхідні для того, щоб не знизився лікарський ефект від рослин.

Покроковий рецепт