Полуницю можна замінити кавуном, ожиною або комбінувати з різними фруктами
Інгредієнти
хліба – 100 грам | |
часнику – 3 зубці | |
полуниці – 50 грам | |
крем-сиру – 30 грам | |
базилік – за смаком | |
оливкову олію і спеції – за смаком |
Як приготувати Часникова брускетта з крем-сиром та полуницею
Брускетта – це ароматна італійська грінки зі всілякими начинками. Одну з її варіацій представляємо вам сьогодні.
Покроковий рецепт
1. Хліб наріжте тонкими скибочками.
2. Часник очистіть і подрібніть. Перемішайте часник з оливковою олією.
3. Змастіть хліб з часниковою заправкою і відправте на деко готуватися.
4. Крем-сир приправте спеціями.
5. Полуницю наріжте слайсами/шматочками.
6. На брускетту викладіть крем і слайсы полуниці, присипте рубаним базиліком.