Підбираємо відповідну за розміром миску. У неї просіваємо борошно, кидаємо до неї щіпку солі. Сипучі інгредієнти перемішуємо.
У борошно тонкою цівкою вливаємо окріп. Перемішуємо інгредієнти.
Вершкове масло, яке ми заздалегідь розтопили, злегка збиваємо з яйцем. Отриману масу переливаємо в борошняну суміш.
Замішуємо тісто для чебуреків. Накриваємо його серветкою. Тепер підготуємо начинку.
Фарш покласти в миску. Підсипаємо спеції. Можна взяти чорний мелений перчик, наприклад. Не забуваємо посолити. Очищаємо від лушпиння цибулі. Дрібно кришимо його, викладаємо у фарш. Добре вимішуємо інгредієнти. Начинка для чебуреків готова.
Далі з тіста робимо зручним для вас способом круглі тонкі заготовки. На одній стороні викладаємо м’ясну начинку.
Формуємо чебуреки. Далі йде процес їх обжарювання у великій кількості рослинного масла.
Пригощайтесь на здоров’я, всім приємного апетиту!