Чебуреки з мясною начинкою на заварне тісто

Смачні чебуреки з хрустким тестом різноманітять ваш перекус. Готувати просто і легко!

Інгредієнти

Борошно – 3 ст.
Вода (окріп) – 1 ст.
Сіль – за смаком
Масло рослинне – 80 мл
Фарш м’ясний – 400 гр
Цибуля – 1 шт.
Спеції – за смаком

Як приготувати Чебуреки з м’ясною начинкою на заварне тісто

Тісто для домашніх чебуреків приготуємо з стандартних продуктів: борошна, солі, олії, води. Тільки от вода для замісу тіста повинна бути окропом. Про те, як замісити таке тісто, а потім зробити з нього чебуреки – у нас в описі.

Покроковий рецепт

У миску просіваємо заявлена кількість пшеничного борошна. Не пропускайте процес просіювання, адже він тільки самим позитивним чином позначиться на якості готового тіста.

У склянку наливаємо окріп. Засипаємо сіль (1 ч. ложка) в нього і перемішуємо. Сіль повинна повністю розчинитися. Окріп виливаємо в борошно.

Починаємо інгредієнти перемішати виделкою.

У процесі борошняну масу вливаємо столову ложку рослинної олії.

Продовжуємо перемішувати, збираючи борошно в грудку. Коли можна буде місити руками, процес переносимо на кухонний стіл. Тісто виходить пружним.

Тісто для чебуреків, замішане на окропі, потрібно загорнути в поліетиленовий мішок і забрати поки у прохолодне місце.

Підготуємо начинку для чебуреків. Будь м’ясний фарш доповнюємо подрібненим на тертці цибулею, спеціями. Щоб тісто не вийшло густої консистенції, можна трохи до нього влити води. Добре перемішуємо інгредієнти начинки.

З тіста і начинки формуємо чебуреки. Обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін.

Приємного всім апетиту! Чебуреки на заварне тісто готові!

Дивіться також:  ПП чебуреки з цільнозерновий борошна без дріжджів