Чебуреки з мясом

Чебуреки з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беріть на озброєння це тісто для чебуреків, начинка може бути будь-яка, але тісто по цьому рецепту виходить дуже смачне, хрустке. Одного разу спробувавши воно стане улюбленою!

Інгредієнти

борошно – 2,5 – 3 склянки приблизно
масло вершкове – 100 гр. м’яке
вода (окріп) – 1 стакан
сіль – 1 ч. л. солі за смаком
фарш м’ясний – 300 гр за вашим бажанням
цибуля ріпчаста – 1 шт. середнього розміру
масло рослинне – 1 стакан масло для смаження
спеції – щіпка для м’яса

Як приготувати Чебуреки з м’ясом