ПП чебуреки з цільнозерновий борошна без дріжджів

ПП чебуреки з цільнозерновий борошна без дріжджів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Їжте на здоров’я і без докорів сумління.

Інгредієнти

Борошно цільнозернові – 2 склянки
Сіль, цукор – щіпка
Філе куряче – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Спеції – За смаком
Масло для смаження (кокосове, оливкова або рослинне) – 1 ст. л.
Масло рослинне – 1 ч. л.

Як приготувати ПП чебуреки з цільнозерновий борошна без дріжджів

Якщо ви стежите за своїм здоров’ям і намагаєтеся харчуватися правильно, то зовсім немає необхідності відмовляти собі в улюблених виробництві, адже можна їх перетворити в корисності. Наприклад чебуреки або пиріжки з м’ясом, мало хто встоїть перед їх ароматом, але потім все позначається на фігурі і совість починає гризти за з’їдене.
Але не переживайте, а записуйте дуже простий рецепт смачних ПП чебуреків.

Покроковий рецепт

Із м’яса приготувати фарш, додати цибулю, сіль і спеції. У фарш можна додати трохи води або роздробленого в крихту льоду. Це додасть характерною соковитості чебуреків.



У борошно додати дрібку солі і цукру, чайну ложку рослинного масла і потроху вливати теплу воду, замішуємо тісто рукою. Має вийти м’яке, не туге по консистенції. Накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.


Після того як тісто відпочило, дістаємо його і ділимо його на невеликі шматочки. Розкачати дуже тонко, присипавши стіл і гойдалку борошном. Викладаємо начинку і зліпити чебурек.



Антипригарну сковорідку злегка змастити маслом будь на Ваш смак і обсмажити з двох сторін чебуреки.
Приємного апетиту!