Чебуреки

Чебуреки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт просто не може у Вас не вийде! Приготуємо ідеальні чебуреки разом?

Інгредієнти

Готове тісто – 1 упак. Мною використовувалася продукція «Тестів» – це круглі заготовки з свіжого тіста щільної консистенції у кількості 14 шт.
Борошно – 1 ст. л. Потрібно для розкачування і надання правильної форми
Вода – 1 ст. л. Потрібно, щоб пройтися по краю для більшого склеювання
Фарш свинячий – 500 р. Ідеальне поєднання, якщо Ви використовуєте свинину і яловичину
Цибуля ріпчаста – 1 головка Якщо Ви любитель цибулі, то можна і більше
Сіль, перець – 0,5 ч. л.
Соняшникова олія – Для смаження

Як приготувати Чебуреки