Крок 1: насамперед необхідно підготувати всі інгредієнти і переконатися в їх наявності. Потім, почнемо з самого неприємного на кухні – нарізки цибулі: очищаємо одну головку ріпчастої цибулі. Очищену половинку кладемо на дошку і дрібно нарізаємо кубиками, також чинимо з другої.
Крок 2: З’єднуємо 500 р. фаршу і подрібнену цибулю в окремому посуді. На цьому етапі також додаємо спеції, солимо, перчимо.
Крок 3: Підготовлюємо робоче місце для формування чебуреків: посипаємо борошном стіл. Розкриваємо упаковку з готовим тестом і тонко розкачуємо заготовки.
Крок 4: Настав самий відповідальний етап. Формуємо наші чебуреки. Умовно поділяємо коло на дві половини, на одну – викладаємо начинку: приблизно 1-1,5 ст. л. фаршу на один чебурек. Трохи промаківающімі край водою, потім, накриваємо іншої вільної половиною, скріплюємо разом і закріплюємо за допомогою виделки або використовуючи спеціальний інструмент, для отримання красивого краю.
Крок 5: Готуємо сковороду: розігріваємо з великою кількістю соняшникової або іншої олії. У мене вийшло одночасно розмістити на сковороді тільки два за один раз.
Крок 6: Перевертаємо і ретельно обсмажуємо з іншого боку до появи золотистої скоринки.
Крок 7: Готово! Можна запрошувати до столу сім’ю і пригощати чебуреками на швидку руку.