ПП чебуреки з цільнозерновий борошна без дріжджів

ПП чебуреки з цільнозерновий борошна без дріжджів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Із м’яса приготувати фарш, додати цибулю, сіль і спеції. У фарш можна додати трохи води або роздробленого в крихту льоду. Це додасть характерною соковитості чебуреків.



У борошно додати дрібку солі і цукру, чайну ложку рослинного масла і потроху вливати теплу воду, замішуємо тісто рукою. Має вийти м’яке, не туге по консистенції. Накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.


Після того як тісто відпочило, дістаємо його і ділимо його на невеликі шматочки. Розкачати дуже тонко, присипавши стіл і гойдалку борошном. Викладаємо начинку і зліпити чебурек.



Антипригарну сковорідку злегка змастити маслом будь на Ваш смак і обсмажити з двох сторін чебуреки.
Приємного апетиту!