Замісимо тісто швидко, з мінімальним набором продуктових компонентів. Просеем борошно в миску, подсыплем сіль, наллємо рослинне масло (2 столові ложки), перемішаємо. У центрі зробимо воронку, в яку увіллємо окріп і відразу перемішаємо. Руками замісимо тісто і, накривши його харчовою плівкою, дамо йому «відпочити» хвилин 20. За цей час підготуємо качалку, блюдце (його будемо використовувати в якості трафарету для заготовок з тіста для чебуреків), ножик, вилка, сковороду.
Розкотимо тісто в тонкий пласт. З нього зробимо, використовуючи блюдце, круглі заготовки.
На одну сторону тіста кладемо сир (приблизно 2 ст. ложки).
Сирну начинку присипаємо цукром.
Краю круглої заготовки з ретельністю скріплюємо.
Щоб шов не розійшовся», додатково притискаємо краї чебурека виделкою.
Смажимо чебуреки з сиром на розпеченому рослинному маслі з двох сторін.
Смачні чебуреки з сиром готові, угощаемся на здоров’я з улюбленими напоями!