Необхідні інгредієнти…
З капусти зняти верхні огрубілі листя і зрізати занадто щільні підстави у кочережки, помити.
Нашаткувати капусту. Чим тонше нарізка, тим менше час засолювання. У мене маленький качан, тому пішов повністю. Від великого краще взяти половину або збільшити обсяг маринаду.
Закінчивши нарізку і ссыпав капусту в посуд з кришкою, змішати в окремій ємності складові маринаду, збити віночком, щоб інгредієнти добре з’єдналися
Закриваємо посуд і залишаємо відпочивати мінімум на вісім годин, час від часу струшуючи. Якщо струшувати незручно чи ні посуду з щільною кришкою, перемішуйте. Розсолу не повинно бути багато, це важливо!
От і все. Перед подачею на стіл або додаванням в салат полити рослинним маслом