Чеські (карловарські) вафлі

Чеські (карловарські) вафлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Нагрійте свою форму-прес для випічки вафель у відповідності з інструкціями виробника.

2. Готуємо тісто для чеських вафель.
Розтопіть масло в мікрохвильовій печі (але щоб воно не кипіло!).

3. У середній мисці збийте яйця і цукор протягом як мінімум трьох хвилин, поки колір не стане світло-жовтим.

4. Додайте своє розтоплене масло, екстракт мигдалю і ванільний екстракт в суміш яєць. Збийте до змішування.

5. Просійте борошно, розпушувач і сіль в невелику миску. Перемішайте всі сухі ингреденты ложкою.

6. Половину сухої борошняної суміші додайте в рідке тісто з яйцями. Перемішайте гумовим шпателем. Коли все гарненько перемішайте, додайте решту суміш борошна.

7. Додержуйтеся інструкцій у посібнику користувача вафель. При необхідності змастіть вашу форму жиром/маслом або збризніть спреєм.

8. Помістіть по одній мірній столовій ложці тесту на кожну з пластин форми (в моїй формі виходять 2 вафлі, тому я викладаю в кожну по ложці).

9. Випікайте вафлі до злегка золотистого кольору або у відповідності з вашими вподобаннями. (Це займе близько 90 секунд, в залежності від вашого агрегату).

10. Використовуйте шпатель, щоб зняти вафлі і перенесіть їх на решітку для охолодження.

11. Продовжуйте випікати вафлі, поки не закінчиться тісто.

12. Зберігайте охолоджені вафлі в закритому пластиковому контейнері при кімнатній температурі.