1. У першу чергу потрібно підготувати ягоду вишні. Добре промити, видалити гілочки, кісточки. Готову ягоду викласти в сотейник або каструлю з товстим дном.
2. До ягоді додати цукровий пісок і залишити на повільному вогні близько 7-ми хвилин.
3. По закінченню часу ви отримаєте карамелизированную вишню, додаємо ваш улюблений алкоголь, і залишаємо на плиті ще на кілька хвилин.
4. Для подачі десерту можна використовувати невеликі келихи або креманки. У посуд для подавання слід накришити печиво, наступним шаром викладаємо попередньо подрібнений горіх.
5. Викладаємо сирний сир і рясно поливаємо карамелізованою вишнею.
6. Готовий десерт слід відправити на 45-50 хвилин в камеру холодильника. Перед подачею до столу прикрасити десер-чізкейк горішками. Так само, його можна прикрасити свіжими ягодами, шоколадною крихтою, гілочками м’яти.