Чізкейк в склянці Пяна вишня (десерт)

Чізкейк в склянці Пяна вишня (десерт) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. У першу чергу потрібно підготувати ягоду вишні. Добре промити, видалити гілочки, кісточки. Готову ягоду викласти в сотейник або каструлю з товстим дном.

2. До ягоді додати цукровий пісок і залишити на повільному вогні близько 7-ми хвилин.

3. По закінченню часу ви отримаєте карамелизированную вишню, додаємо ваш улюблений алкоголь, і залишаємо на плиті ще на кілька хвилин.

4. Для подачі десерту можна використовувати невеликі келихи або креманки. У посуд для подавання слід накришити печиво, наступним шаром викладаємо попередньо подрібнений горіх.

5. Викладаємо сирний сир і рясно поливаємо карамелізованою вишнею.

6. Готовий десерт слід відправити на 45-50 хвилин в камеру холодильника. Перед подачею до столу прикрасити десер-чізкейк горішками. Так само, його можна прикрасити свіжими ягодами, шоколадною крихтою, гілочками м’яти.