Даний угорське лечо

Даний угорське лечо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Угорське лечо – досить старовинний рецепт. Це блюдо здавна готували в сім’ях Угорщини, але постало всьому світу лечо лише після публікації цього рецепта в кулінарній книзі одним з відомих кухарів країни. Ім’я цього кухаря – Карой Гундель. Він не тільки поставив основи і представив всьому світу угорську кухню, але й навчив багатьох готувати національні страви своєї країни. Одним з таких страв було і лечо по-угорськи.

На жаль, найчастіше лечо готують не за традиційним рецептом. У країнах СРСР це блюдо стало швидше закруткою на зиму і таким звичним нам консервованим ласощами. Як тільки тепер не використовують лечо: і як зимовий консервований салат, і як заправку до борщу, як закуску і навіть безпосередньо на бутерброди. У свою чергу, я хочу представити вам оригінальний рецепт цієї страви, як його готують в Угорщині і яким його представив Карой Гундель в своїй “Малій угорській кухонної книзі”. Спробуйте це блюдо і відчуєте ту саму пікантність Угорщини!

Покроковий рецепт