Даний угорське лечо

Даний угорське лечо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку потрібно підготувати всі інгредієнти. Почистити моркву і цибулю, підготувати томатний сік. Я використовую для своїх рецептів домашній томатний соус, тому я розводжу його невеликою кількістю води. Якщо використовуєте томатну пасту – зробіть також. У разі використання томатного соку, воду додавати не потрібно. Ще для цієї страви нам знадобиться свинячий шпик. Він повинен бути підкопченим, це додасть страві особливий аромат.

Приступаємо до приготування лечо: нарізаємо дрібними кубиками копчений шпик, шаткуємо півкільцями ріпчасту цибулю.

Відправляємо нарізаний шпик на гарячу сковорідку і смажимо до прозорості.

Поки шпик обсмажується, шаткуємо великими шматочками болгарський перець.

Додаємо на сковороду нарубаний цибулю і доводимо до золотистого кольору.

Потім відправляємо обсмажуватися шматочки перцю. Доводимо його до м’якості і легкої золотистої скоринки.

Нарізаємо часточками помідори.

Додаємо помідори до перцю з цибулею та салом.

Натираємо крупно моркву.

І також відправляємо її на сковорідку обсмажуватися і насичуватися ароматами.

Надаємо нашій страві смак – додаємо чорний мелений перець, дрібку червоного гострого перцю, столову ложку паприки і солимо за смаком.

Коли морква стане м’якою, заливаємо блюдо томатним соком. Якщо він занадто кислий – додайте цукру до смаку.

Готуємо страву до випаровування зайвої рідини, щоб лечо було помірно густим, і можна подавати на стіл.

В оригінальному рецепті Карой Гундель вказує, що по-особливому смачно це блюдо поєднується з смаженими ковбасками. Також, можна додати мисливські ковбаски безпосередньо в лечо, замість шпику.

Приємного апетиту!