Картоплю натираємо на дрібній тертці, додаємо сіль, перемішуємо.
Картопля виділила сік, пора додавати спеції, перець, часник. Я люблю універсальну приправу або для картоплі.
Додати склянку борошна, добре розмішати. Тісто має бути густим.Добре прожарити сковороду. Столовою ложкою викладати тісто в розпечене масло, як би розмазуючи його, як можна тонше. Чим тонше, тим смачніше в результаті.Якщо перша порція прилипає, додаємо решту борошно. Рівномірно розподіляємо по тесту. Рано чи не перевертаємо, коржик, повинна добре зарум’яниться, тоді вона перевернеться без проблем.
Готові викладаємо на серветку і насолоджуємося. Гарні зі сметанкою, кетчупом, сирним соусом.