Деруни зі шпинатом по-українськи

Деруни зі шпинатом по-українськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Деруни страва білоруської кухні, яке дуже популярно і в російській, українській і європейських кухнях. У кожній країні їх готують і називають по – різному. В Україні це – деруни, В Росії – деруни, в Білорусії – чаклуни. Рецептів приготування їх насправді дуже багато. Кожна господиня готує його по – своєму. Одні додають гриби, інші зелень, сир, деякі додають начинку по – всередину, але об’єднує їх один загальний інгредієнт – картопля. Хочу поділитися своїм рецептів приготування дерунів з додаванням моркви, шпинату і смаженого бекону. Виходять дуже смачні, ніжні і соковиті картопляні оладки.

Покроковий рецепт