Деруни зі шпинатом по-українськи

Деруни зі шпинатом по-українськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля, цибуля ріпчаста, морква, почистити, помити під проточною водою. Натерти на дрібній тертці картоплю, моркву і одну цибулину або подрібнити за допомогою блендера. Злити рідину, що утворилася в процесі подрібнення.

Шпинат ретельно помийте і дрібно наріжте. Додайте до овочів. Так само додайте одне яйце, сіль, перець, за смаком.

Додайте 2 столові ложки борошна і все ретельно перемішайте.

Смажте деруни на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії з обох боків до готовності.

Наріжте бекон тонкими смужками і другу цибулину дрібним кубиком. Всі обсмажте на сковорідці (масло додавати не треба, бекон виділить свій жир) до готовності.

Посипте зверху на деруни зі шпинатом смажений бекон і можна дегустувати. Подавайте деруни зі сметаною. Приємного апетиту.