Картопля, цибуля ріпчаста, морква, почистити, помити під проточною водою. Натерти на дрібній тертці картоплю, моркву і одну цибулину або подрібнити за допомогою блендера. Злити рідину, що утворилася в процесі подрібнення.
Шпинат ретельно помийте і дрібно наріжте. Додайте до овочів. Так само додайте одне яйце, сіль, перець, за смаком.
Додайте 2 столові ложки борошна і все ретельно перемішайте.
Смажте деруни на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії з обох боків до готовності.
Наріжте бекон тонкими смужками і другу цибулину дрібним кубиком. Всі обсмажте на сковорідці (масло додавати не треба, бекон виділить свій жир) до готовності.
Посипте зверху на деруни зі шпинатом смажений бекон і можна дегустувати. Подавайте деруни зі сметаною. Приємного апетиту.