Десерт Чарівне Хмара без випічки

Десерт Чарівне Хмара без випічки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування десерту Чарівне Хмара вам знадобляться корисні інгредієнти, міксер і 20 хвилин вільного часу для того, щоб створити це дуже смачне ласощі.

Інгредієнти

сир – 400гр
Вершки 33% – 200гр
Цукрова пудра – 40гр
Шоколажд гіркий – 100гр
Масло вершкове – 15г
Печиво – 150гр
Кава – 100гр
Персик – 1шт
Чорниця – 80гр

Як приготувати Десерт Чарівне Хмара без випічки

Цей десерт воістину чарівний, він шалено смачний, легкий, корисний і готується всього 20 хвилин. Хіба це не диво? Його консистенція нагадує муссовый торт, дуже ніжний і пористий і одночасно неймовірно смачний. Я завжди роблю такий десерт, коли хочеться побалувати домашніх чимось смачним і корисним.

Покроковий рецепт

Почнемо з підготовки продуктів для приготування чарівного вершкового десерту. Чорницю і персик промийте під проточною водою і гарненько висушіть за допомогою паперового рушника або відкиньте фрукти на друшлаг і дайте стекти зайвої рідини. Зробіть кави, будь-яким зручним для вас способом і перелийте його в піалу для швидкого охолодження.

Для приготування твороженного крему нам знадобиться блендер або міксер. Покладіть сир в блендер і збивайте на середній швидкості 1-2 хвилини. Туди ж додайте цукрову пудру і половину порції вершків, збийте ще 2 хвилини. Творожено-вершковий крем повинен вийти пишним і повітряним, по консистенції схожим на збиті білки.

На паровій бані або в мікрохвильовці розтопити шоколад з вершковим маслом.

У шоколадну масу влийте вершки і збийте міксером на високій швидкості протягом 2-ох хвилин. Після того як додасте вершки в шоколад без зволікання починайте збивати, щоб вершки не встигли нагрітися. Вершково-шоколадний крем готовий, його консистенція буде схожа на сметану 20% жирності.

Персик розріжте навпіл, видаліть кісточку і наріжте невеликими шматочками.

Всі інгредієнти для приготування смачного десерту готові. Приступимо до складання.

На дно посуду в якій будете робити десерт, викладіть кілька шматочків печива, попередньо обмокнув кожне кави, буквально на кілька секунд.

Зверху на печиво покладіть 1/3 частина вершково-твороженного крему, можна розподілити його за допомогою зворотного боку ложки або лопатки.

Потім покладіть ½ частини чорниці і трохи присипте цукровою пудрою.

Знову шар печива. Не забудьте обмокнуть його в каву.

Поверх печива викладіть шоколадно-вершковий крем ½ частину і розподіліть його рівним шаром.

Далі викладіть половину залишився творожено-вершкового крему і так само розподіліть рівним шаром.

Розподіліть частину чорниці поверх крему і присипте цукровою пудрою.

І знову шар печива, окунутого в каву.

Наступний шар творожено-вершкового крему, решту його частину. Розподіліть красивим і рівним шаром по всій поверхні десерту.

На середину твороженного крему викладіть решту шоколадно-вершкового крему. Розподіліть шоколадний крем по центру, щоб він не діставав до країв посуду.

Десерт зібраний. Прикрасьте його персиком і чорницею. Поставте в холодильник на 20-30 хвилин і можна подавати до столу.