.
Інгредієнти
Маскарпоне – 4 ст. л. з гіркою | |
Морозиво – 200 г | |
Сир – 100 г | |
Смородина – (будь-яка ягода) – 100 г | |
Цукор – 3 ст. л. (за смаком залежно від сорти ягід) |
Як приготувати Десерт із сиру, морозива і маскарпоне
Ситний, досить простий у приготуванні, смачний десерт!
Покроковий рецепт
Сир, сир, цукор збити в блендері.
Повинна вийти ось така однорідна маса.
Суміш розділити на 2 частини. В одну частину додати ягоди і ще раз збити блендером. Спробувати, може бути варто ще додати цукор? Особливо, якщо ягода кисла.
У високий прозорий стакан викладаємо по черзі суміші.
У вигляді зебри.
Зверху викладаємо кулька з білої суміші. Вона дуже густа. Посипаємо зверху тертим шоколадом. На виході – ось така смакота!