Десерт із сиру, морозива і маскарпоне

Десерт із сиру, морозива і маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Маскарпоне – 4 ст. л. з гіркою
Морозиво – 200 г
Сир – 100 г
Смородина – (будь-яка ягода) – 100 г
Цукор – 3 ст. л. (за смаком залежно від сорти ягід)

Як приготувати Десерт із сиру, морозива і маскарпоне

Ситний, досить простий у приготуванні, смачний десерт!

Покроковий рецепт

Сир, сир, цукор збити в блендері.

Повинна вийти ось така однорідна маса.

Суміш розділити на 2 частини. В одну частину додати ягоди і ще раз збити блендером. Спробувати, може бути варто ще додати цукор? Особливо, якщо ягода кисла.

У високий прозорий стакан викладаємо по черзі суміші.

У вигляді зебри.

Зверху викладаємо кулька з білої суміші. Вона дуже густа. Посипаємо зверху тертим шоколадом. На виході – ось така смакота!