1. Скласти печиво в чашу комбайна і перемолоти в крихту.
2. Додайте розтоплене вершкове масло і ще раз увімкніть комбайн. У вас повинно вийде липке тісто.
3. Застеліть форму, в якій будете збирати десерт харчовою плівкою або пергаментним папером. Викласти основу з печива поставте в холодильник, щоб вона застигла.
4. Тим часом замочити желатин соєвим молоком (невеликою кількістю) і дайте йому насититися і збільшиться в розмірі.
5. Коли основа застигне, а желатин набубнявіє, відкладіть одну ложку желатину для джему. Інше розчиніть і влийте в соєве молоко. Вилийте молоко на основу і знову поставте в холодильник, поки соєве молоко повністю не застигне.
6. Коли другий шар готовий, розчиніть залишився желатин і додайте в шовковичний джем. Джем можете брати будь-який, головне яскравого контрастного кольору, щоб він не зливався з молочним шаром. Залийте зверху на молочний шар. Поверніть в холодильник до повного застигання
7. У розрізі десерт виглядає просто шикарно! На такий потрібно обов’язково запросити гостей!