Попередньо очищену гарбузову м’якоть слід нарізати дрібними шматочками і покласти в широку каструлю середнього розміру.
Після цього соковиті абрикоси промити, видалити у цих фруктів кісточки, а ароматну м’якоть нарізати подрібніше.
Перекласти подрібнені абрикоси в ємність з гарбузом, влити необхідну кількість відфільтрованої води. Доведіть вміст каструлі до кипіння на помірному вогні, після чого варити гарбуз з абрикосами десять хвилин. Зменшити вогонь і продовжити процес варіння гарбузової м’якоті з фруктами ще десять хвилин, після цього посуд прибрати з вогню.
Збити відварені шматочки гарбуза і абрикосів блендером до стану пюре. Перекласти збиту масу в порційні стакани. Налити в кожен по чайній ложечці вершків, насінням гарбуза і корицею, подавати до столу.