Десерт з абрикосово-гарбузового пюре в склянці

Десерт з абрикосово-гарбузового пюре в склянці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Попередньо очищену гарбузову м’якоть слід нарізати дрібними шматочками і покласти в широку каструлю середнього розміру.

Після цього соковиті абрикоси промити, видалити у цих фруктів кісточки, а ароматну м’якоть нарізати подрібніше.

Перекласти подрібнені абрикоси в ємність з гарбузом, влити необхідну кількість відфільтрованої води. Доведіть вміст каструлі до кипіння на помірному вогні, після чого варити гарбуз з абрикосами десять хвилин. Зменшити вогонь і продовжити процес варіння гарбузової м’якоті з фруктами ще десять хвилин, після цього посуд прибрати з вогню.

Збити відварені шматочки гарбуза і абрикосів блендером до стану пюре. Перекласти збиту масу в порційні стакани. Налити в кожен по чайній ложечці вершків, насінням гарбуза і корицею, подавати до столу.