Кекси гарні як зі свіжими фруктами, сухофруктами, так і без добавок.
Інгредієнти
яйця – три | |
молоко – 150 г | |
вершкове масло – 150 г | |
цукор – 150 г | |
борошно – 200 г | |
сода – 1 ч. л. | |
ванілін – 2 г також я використовувала харчовий ароматизатор мигдалю |
Дивовижні повітряні кекси. Простий і швидкий рецепт. Підготовка тесту займає 20 хвилин. Ще 20 – випікання. Готую їх без добавок, але вони також гарні з яблуками, сухофруктами, бананами. Для моєї сім’ї — це чудове ласощі.
Покроковий рецепт
Збиваємо три яйця. Можна використовувати і міксер і ручної віночок. Кому як зручніше.
Додаємо спочатку цукор, ванілін і ароматизатор. Збиваємо.
Потім молоко. Збиваємо.
Масло (воно має бути кімнатної температури або підтоплене). Збиваємо.
Борошно і соду. Вимішуємо до однорідної консистенції.
Повинно вийде ось таке тісто…
Форми заповнюємо тільки на половину. Тісто під час випікання збільшується в два рази.
Ставимо в розігріту до 180оС духовку на 15-20 хв.
Подаємо смачні ніжні кексики до столу. Приємного чаювання!