Дієтичний салат з тунцем і соусом песто – швидке рішення закуски
Інгредієнти
стейк з тунця – 1 шт. | |
сіль – за смаком | |
чорний перець – за смаком | |
рослинне масло – 1 ст. л. або оливкова | |
лимон – сік 1/2 лимона | |
салат будь – 1 пучок сезонний, можна мікс | |
авокадо – 1 шт. стиглий | |
соус песто – для заправки або оливкова олія |
Як приготувати Дієтичний салат з тунцем і соусом песто
Дієтичний салат з тунцем і соусом песто – швидке рішення закуски
Покроковий рецепт
Приготування:
Стейк з тунця натерти сіллю, перцем, обсмажити на олії на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Нарізати тунець скибочками (всередині тунець повинен бути злегка рожевий!). Окропити лимонним соком. Авокадо почистити, видалити кісточку, нарізати пластами.
Викласти листя салату на тарілку. У рядок викласти тунець, між ним пластинки авокадо. Заправити салат можна соусом песто або, на крайній випадок, оливковою олією.