Дієтичний салат з тунцем і соусом песто

Дієтичний салат з тунцем і соусом песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтичний салат з тунцем і соусом песто – швидке рішення закуски

Покроковий рецепт

Приготування:

Стейк з тунця натерти сіллю, перцем, обсмажити на олії на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Нарізати тунець скибочками (всередині тунець повинен бути злегка рожевий!). Окропити лимонним соком. Авокадо почистити, видалити кісточку, нарізати пластами.

Викласти листя салату на тарілку. У рядок викласти тунець, між ним пластинки авокадо. Заправити салат можна соусом песто або, на крайній випадок, оливковою олією.