Домашні чебуреки

Домашні чебуреки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачно!

Покроковий рецепт

Висипаємо В миску всю муку, до неї додаємо рослинне масло, сіль і все перемішуємо виделкою.


Потім в борошно наливаємо окріп і перші 2-3 хвилини, також перемішуємо виделкою, так як тісто гаряче і можна обпалити ручки. Далі можна почати вимішувати наше тісто руками.

У нас виходить еластичне тісто, його потрібно загорнути в харчову плівку і залишити на 30 хвилин полежати, за цей час треба зробити начинку з фаршу і можна попити чай.

У готовий фарш додаємо дрібно нарізану цибульку, туди треба покласти сіль, перець, холодну воду і все перемішати. Я додаю в фарш ще й зелень, так начинка виходить дуже ароматна.

Наше тісто потрібно розділити на рівні частини, кожен шматочок розкачати тонко і на нього викласти начинку, потім щільно притиснути краї тіста пальчиками, а потім вилочкою і можна починати смажити чебуреки.

Смажимо наші чебуреки до золотистого кольору на середньому вогні і обов’язково з двох сторін. Під час смаження накривати їх кришкою, щоб добре просмажаться.

Спасибі за увагу!