Кожен день харчуєтеся бутербродами або яєчнею? А що якщо об’єднати ці дві страви і дістати у підсумку нове? Приготуйте з грінки за цим рецептом і зробіть свій сніданок.
Покроковий рецепт
Підготуємо всі інгредієнти. Потрібно нарізати хліб на скибки.
Тепер готуємо суміш. Збийте виделкою яйця, при бажанні можна додати молоко.
Тепер занурюємо скибочку хліба в цю суміш, просочуємо з двох сторін.
Відправляємо на розігріту і змащену маслом сковороду наші майбутні грінки. Обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін.
Наші готові грінки. Їх вже можна вживати в їжу, а можна додати будь-яку начинку: сир, шинку, джем, варення, цукор. Орієнтуйтеся на свій смак. Рекомендую насолоджуватися смаком відразу після приготування, поки вони ще теплі. Так буде смачніше. Приємного апетиту!