Домашні імбирні пряники з глазурю до Нового року

Домашні імбирні пряники з глазурю до Нового року – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мед, масло і цукор розтопити в каструльці, не доводячи до кипіння.

Додати прянощі, після цього гріти ще 5 хвилин.

Борошно в окремій ємності змішати з какао, додати соду і яйце.

У суміш борошна і какао плавно влити гарячу суміш, постійно помішуючи. Тісто повинно бути однорідне.

Розкачати завтовшки в 5 міліметрів і вирізати фігурки.

Викласти на папір для випічки, запікати 20-30′ при температурі 180 градусів.

Прикрасити газурью*
Глазур: одне яйце + 300 р. цукрової пудри. Збивати до густого стану.