Домашні начос – мексиканці в шоці

Домашні начос – мексиканці в шоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Проціджую борошно з допомогою сита.

Додаю в неї сіль і паприку.

Змішую олію з водою і вливаю рідину в борошно. Потім замішую тісто, щоб воно стало однорідної маси.

Залишаю тісто відпочити 20 хвилин. Потім розкачую тісто на тонкі пласти, розрізаю смужки шириною 4-5 см і розрізаю їх на трикутники.

Вливаю в каструльку масло і доводжу до кипіння. Опускаю трикутники в каструлю. Буквально через 30-40 секунд вони стануть рум’яними і потрібно діставати.

Готовий начос ми любимо їсти з соусом з перцю, помідора, сметани і часнику. Всі інгредієнти подрібнюю і змішую з допомогою блендера і відразу подаю на стіл. Завдяки свої смаковими якостями і рожево-червоного кольору, соус красиво виглядає і відмінно підходить для цієї закуски.