Домашні сирники

Домашні сирники – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні сирники – смачний і корисний сніданок.

Покроковий рецепт


Сир викладаємо в глибоку миску, розминаємо грудочки ложкою, додаємо яйце (якщо маленький, то два).

Додаємо цукор.

Добре перемішуємо до однорідної маси.

В окрему тарілку насипаємо борошно. Ложкою беремо порцію сиру і перекладаємо в тарілку з борошном. Акуратно обвалюємо з усіх боків, руками робимо форму сирника (можна використовувати формочки або робити руками будь-яку форму яка подобається: сердечка, прямокутники, зірочки, наскільки вистачить фантазії).

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи соняшникової олії (вони не повинні тонути в ньому!). Викладаємо наші сирники і смажимо з двох сторін на помірному вогні.

Готові сирники викладаємо на тарілку, поливаємо сметаною, джемом або шоколадом, наливаємо чашечку чаю або кави і насолоджуємося! Смачні як в гарячому так і в холодному вигляді.