Домашні сухарики

Домашні сухарики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зачерствел у нас хліб. Давайте зметикуємо, що з ним робити, як дати хлібу “друге життя”?

Інгредієнти

Хліб – 1/2 буханки
Сіль – за смаком

Як приготувати Домашні сухарики

Дбайлива господиня (господар) ніколи не викине залежаний продукт, а постарається знайти йому застосування. З старого хліба можна, наприклад, зробити грінки або сухарики.

Використовувати сухарики можна в бульйоні, у борщі (дуже смачно), солоні сухарики чудово підійдуть до пива. Або використовувати їх з молоком, але тоді потрібно заправити їх не сіллю, а цукром. Прокрутити через м’ясорубку, так у нас вийдуть панірувальні сухарі.

Домашні сухарики вважаються дієтичним продуктом. Білки, вуглеводи і жири (в них містяться) легко утилізуються організмом людини. Корисні сухарики і літнім людям при різних захворюваннях.

Загалом, способів продовжити корисну життя продуктів (як виявилося) існує багато. Потрібно лише задіяти краплину фантазії і проявити кмітливість. І ось у нас є нове блюдо і невелика економія (що важливо).

Покроковий рецепт

Нарізати хліб кубиками.

Добре посолити його.

сушити при температурі 150-180° С

Розкласти на деку, перемішати і поставити в духовку (не занадто прогріту) на 30-40 хвилин. Сушити сухарі при температурі 150-180° С градусів.

Виходять ось такі апетитні домашні сухарики. Приємного апетиту!