Домашні цибульні кільця в клярі

Домашні цибульні кільця в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Цибулю нарізати кільцями шириною приблизно 1 див. В окремій мисці змішати всі сухі інгредієнти.

Білки відокремити від жовтків. Білки збивати на низьких обертах поступово збільшуючи швидкість. Збивати до пишної білої маси з стійкими піками.

Почавши збивати жовтки, поступово всипати до них змішані сухі інгредієнти. Повинна вийти кілька щільна маса, схожа на дуже густу сметану. Потім додати мінеральну воду або пиво, знову все змішати.

В отриману масу акуратно вкласти збиті білки і перемішати знизу вгору до рівномірного розподілу білків. Потім, кожне кільце занурити в кляр і викласти на розпечену сковороду. Обсмажувати з двох сторін до отримання золотистої скоринки. Приємного апетиту!