Цукерки готуються з мінімум інгредієнтів, а результат виходить просто чудовий
Інгредієнти
Печиво (топлене молоко або пісочне) – 500 г | |
Банани (дуже стиглі) – 3 шт. | |
Згущене молоко – 50 мл | |
Сушена журавлина – 100 г | |
Кокосова стружка (середнього помелу) – 1 упаковка | |
Какао-порошок – 50 г | |
Горіхи волоські (мелені) – 100 г (можна будь-які інші за вашим смаком) |
Зима – час свят, принимания гостей і походів в гості. Але хіба можна піти в гості без подарунка? А що може бути краще подарунка, зробленого своїми руками. Пропоную приготувати на подарунок печиво ручної роботи. Якщо в сім’ї є діти, то вони будуть в повному захваті. Та й дорослі теж. А найголовніше, що в них будуть тільки нешкідливі інгредієнти.
Покроковий рецепт
1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
2. Печиво поламати на невеликі шматочки. В чаші комбайна встановити насадку для замісу тіста. Скласти в чашу комбайна разломанное печиво і перемолоти в дрібну крихту.
3. Банани очистити, розламати на кілька частин і додати до крихті. Туди ж влити згущене молоко.
4. Включити максимальний режим швидкості в кухонному комбайні і заважати до тих пір, поки маси не вийти шар тіста. Якщо тісто не буде формуватися в кулю, додайте ще трохи крихти з печива – якщо виходить липке, або згущеного молока якщо виходить розсипчасте. Воно повинно вийти схожим на пісочне. Тісто покласти в холодильник на півгодини.
5. Журавлину промити. Горіхи перемолоти в кавомолці в дрібну крихту. Розкласти по мисках кокосову стружку, какао-порошок і мелені горіхи. Їх ми будемо використовувати для обвалювання наших цукерок.
6. Дістати тісто з холодильника. Відщипнути невеликий шматочок тіста, загорнути в нього пару штучок журавлини і скачати в кульку. Кулька обваляти в посипання. Таким чином, вийде на 3 види цукерок: в кокосовій стружці, какао-порошку і мелених горіхах. Якщо стружка і горіхи будуть погано прилипати до тіста, тісто можна злегка змочувати у воді. Всі! Наші цукерки готові! Залишилося підібрати коробочку під цукерки та йти в гості.