Теплі вафлі з хрусткою скоринкою в поєднанні з кавою і нутеллою – чудовий початок дня!
Інгредієнти
Яйця курячі – 3 шт. | |
Масло вершкове – 80 гр. | |
Цукор – 3 ст. л. | |
Молоко – 200 мл | |
Борошно – 350 гр. | |
Ароматизатор “Ваніль” – 2 краплі | |
Розпушувач – 10 гр. |
Готувати вафлі будинку дуже просто і швидко. Впорається навіть дитина. Вони виходять м’які всередині і хрусткі зовні. А квартира наповнюється ваблячими ароматами теплою випічки. Порадуйте своїх близьких, приготувавши домашні вафлі з ранку!
Покроковий рецепт
Збиваємо яйця з цукром, дрібкою солі і ароматизатором до легкої піни.
Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.
Вливаємо молоко і ще раз збиваємо.
Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
Включаємо вафельницю і розігріваємо її.
Викладаємо тісто і розподіляємо. Готуємо 10 хвилин.
Викладаємо вафлі на тарілку і приступаємо до наступного партії.
Готові вафлі посипаємо пудрою. Дуже смачно з Нутеллою або згущеним молоком. Приємного апетиту!