Домашні вафлі

Домашні вафлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Теплі вафлі з хрусткою скоринкою в поєднанні з кавою і нутеллою – чудовий початок дня!

Інгредієнти

Яйця курячі – 3 шт.
Масло вершкове – 80 гр.
Цукор – 3 ст. л.
Молоко – 200 мл
Борошно – 350 гр.
Ароматизатор “Ваніль” – 2 краплі
Розпушувач – 10 гр.

Як приготувати Домашні вафлі

Готувати вафлі будинку дуже просто і швидко. Впорається навіть дитина. Вони виходять м’які всередині і хрусткі зовні. А квартира наповнюється ваблячими ароматами теплою випічки. Порадуйте своїх близьких, приготувавши домашні вафлі з ранку!

Покроковий рецепт


Збиваємо яйця з цукром, дрібкою солі і ароматизатором до легкої піни.

Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.

Вливаємо молоко і ще раз збиваємо.

Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і добре перемішуємо, щоб не було грудочок.

Включаємо вафельницю і розігріваємо її.

Викладаємо тісто і розподіляємо. Готуємо 10 хвилин.

Викладаємо вафлі на тарілку і приступаємо до наступного партії.

Готові вафлі посипаємо пудрою. Дуже смачно з Нутеллою або згущеним молоком. Приємного апетиту!