Спершу варто приготувати курячий фарш або купити готовий. Приправити м’ясну масу за смаком, додати сіль і прянощі.
Сформувати плоску і круглу котлету під розмір булочки і обваляти м’ясний виріб в паніровці.
Обсмажити котлети з двох боків до рум’яної скоринки. Обсмажену котлету викласти на паперовий кухонне рушник, щоб в неї вбрався зайвий жир.
Подрібнити на півкільця цибулі.
Помістити овоч в ємність, додати цукор, сіль і оцет.
Залити цибулю окропом і залишити на 15 хвилин для маринування. Після, злити маринад і гарненько віджати рідину.
Подрібнити на тонкі поздовжні слайсы огірок. Також нарізати і огірок.
Булочку розрізати і змастити нижню частину соусом для бургера або сумішшю з майонезу та кетчупу. Зверху викласти мариновану цибулю і слайсы огірка.
Викласти котлету, змастити її соусом і накрити слайсами томату.
Накрити бургер другою половинкою булочки і – подавати ароматну і смачну закуску до столу! Домашній бургер готовий. Приємного апетиту!