Домашній бургер з курячою котлетою

Домашній бургер з курячою котлетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спершу варто приготувати курячий фарш або купити готовий. Приправити м’ясну масу за смаком, додати сіль і прянощі.

Сформувати плоску і круглу котлету під розмір булочки і обваляти м’ясний виріб в паніровці.

Обсмажити котлети з двох боків до рум’яної скоринки. Обсмажену котлету викласти на паперовий кухонне рушник, щоб в неї вбрався зайвий жир.

Подрібнити на півкільця цибулі.

Помістити овоч в ємність, додати цукор, сіль і оцет.

Залити цибулю окропом і залишити на 15 хвилин для маринування. Після, злити маринад і гарненько віджати рідину.

Подрібнити на тонкі поздовжні слайсы огірок. Також нарізати і огірок.

Булочку розрізати і змастити нижню частину соусом для бургера або сумішшю з майонезу та кетчупу. Зверху викласти мариновану цибулю і слайсы огірка.

Викласти котлету, змастити її соусом і накрити слайсами томату.

Накрити бургер другою половинкою булочки і – подавати ароматну і смачну закуску до столу! Домашній бургер готовий. Приємного апетиту!